Prijem sportaša kod gradonačelnika

Prijem sportaša kod gradonačelnika

Aktualno, Obavijesti

Gradonačelnik Duge Rese Ivan Baršić primio je dugoreške sportaše koji su u 2015. godini ostvarili izvrsne rezultate. Uz osvajanje prva tri mjesta sportaša u pojedinačnim konkurencijama na državnoj razini gradonačelnik je primio i dva kluba koji su postigli rezultate vrijednih pažnje.

Gradonačelnik Baršić, uz nazočnost zamjenika Zorana Vilovića i pročelnice Grada Kristine Luketić te predsjednika Športske zajednice Marka Benića, još jednom je čestitao sportašima na medaljama s državnih natjecanja.Isto tako, čestitao je njihovim trenerima i sportskim djelatnicima koji ulažu puno slobodnog vremena i  entuzijazma u svom radu.  Napomenuo je kako s ponosom gledamo na njihovo sudjelovanje u vrhu hrvatskog sporta i prezentaciji grada iz kojeg dolaze. Spomenuo je kako će grad i dalje pratiti njihove rezultate, financijski stimulirati klubove koji omogućuju  njihov razvoj i nastupe na natjecanjima.

Simboličnim prigodnim poklonima nagradio je sedam mladih sportašica i sportaša, četiri sportaša invalida i dva kluba;

EMA MARN ( STK Aquaestil) – kadetska prvakinja Hrvatske i Europe te juniorska i seniorska reprezentativka Hrvatske

LEONA ŠANTEK (STK Aquaestil) – državna prvakinja u konkurenciji parova i kadetska reprezentativka Hrvatske

TIN KATIĆ (TKD Duga Resa) 2. mjesto PH  kadeti

MATIJA BRCKOVIĆ (TKD Duga Resa)  2. mjesto PH juniori

HANA TOMAS KOSIJER (Judo klub D.Resa) 2. mjesto PH mlađe kadetkinje i 3. mjesto PH mlađe seniorke

BORNA PETANJEK (SK Duga Resa)  3. mjesto Prvenstvo Europe -juniori, 1. mjesto PH serijska zračna puška seniori i juniori, 1.mjesto PH zračna puška – međunarodni program seniori, niz drugih i trećih  mjesta na prvenstvima Hrvatske, hrvatskom kupu na zračnom i malokalibarskom oružju

TIN ŽIVČIĆ (SK Duga Resa) 1. mjesto PH  malokalibarska puška kadeti, 2. mjesto PH zračna puška-međunarodni program  kadeti

Četiri sportaša invalida: PETAR MIHALIĆ – 3. mjesto PH 25m MK Pištolj, IGOR GRGURIĆ – 3 mjesto PH serijska zračna puška i MK Pištolj 50m, ŽELJKO KRAJAČIĆ 3. mjesto PH zračni pištolj i 2. mjesot PH MK pištolj 50m, TOME FILIPČIĆ 1. mjesto PH zračni pištolj i MK Pištolj 50 m

Gradonačelnik Baršić je pripremio poklone i Klubu športskih ribolovaca Mrežnica čiji su članovi Hrvoje Šarić i Marko Belošević bili članovi Hrvatske reprezentacije koja je na svjetskom prvenstu u lovu Šarana zauzela 1. mjesto i postala svjetski prvak.

Isto tako iskrene čestitke dobili su i nogometaši NK Duga Resa 1929 koji su se ove godine plasirali u šesnaestinu finala Kupa hrvatske, ugostili prvoligaša NK Osijek i okupili oko 1200 gledatelja na dugoreškom stadionu.

Vezani Članci

Športska zajednica Duga Resa je sportska udruga u koju se dragovoljno udružuju sve pravne osobe iz sustava sporta i druge pravne osobe čija je djelatnost od značaja za sport i u vezi sa sportom, a radi ostvarivanja zajedničkih interesa i potreba u domeni sporta na području grada Duge Rese.

Traži

Back to Top