Vukelić i Marn brončane u Varaždinu

Aktualno, Natjecanja

Stolnotenisačice dugoreškog Aquaestila ponovno su proteklog vikenda bile uspješne; na vrlo jakom međunarodnom otvorenom prvenstvu Varaždina odigranom u varaždinskoj Areni, osvojile su dvije bronce, i to Marta Vukelić u konkurenciji kadetkinja i Ema Marn u konkurenciji juniorki.

Kod kadetkinja, Marta Vukelić je u skupini sve susrete riješila u svoju korist a poteškoća nije imala do polufinala gdje bolja od nje sa 3/0 bila najbolja mlada igračica Slovenije, Katarina Stražar.

Stražar je bila kobna i za Emu Marn u konkurenciji juniorki; nakon velike borbe, pobijedila je Emu u 1/2 finalu sa 3/2.
Inače ista igračica savladala je u 1/4 finalu Karlu Franović sa 3/2, nakon Karlinog vodstva od 2/1 u setovima.

Nakon ovog turnira, igračice Aquaestila zabilježile su nove pomake na hrvatskim rang listama: Marta Vukelić je po prvi puta zasjela na prvo mjesto rang liste najboljih kadetkinja Hrvatske.

Kod juniorki, Ema Marn je zadržala drugo mjesto, Karla Franović se probila na 4. mjesto, dok je Leona Šantek na 5. mjestu.

Veliki pomak i najbolji ranking karijere zabilježila je Ana Trbuščić, koja je sada na 8. poziciji

Vezani Članci

Športska zajednica Duga Resa je sportska udruga u koju se dragovoljno udružuju sve pravne osobe iz sustava sporta i druge pravne osobe čija je djelatnost od značaja za sport i u vezi sa sportom, a radi ostvarivanja zajedničkih interesa i potreba u domeni sporta na području grada Duge Rese.

Traži

Back to Top